USA! USA! USA!

Vandaag D-day in de Verenigde Staten. Bruce Willis, Schwarzenegger en Stallone (en nog vele anderen) staan aan de kant van McCain. De brains van Hollywood, so to speak. Die mannen hebben horen vallen dat Obama de belastingen voor de rijken wil verhogen, en die slaan in paniek. Iets dat me aan deze hele verkiezingsslag opgevallen is, is dat de republikeinen en bloc overkomen als domme redneck idioten die nog geen gegrond argument zouden herkennen if it bit them in the ass: mensen die op straat geïnterviewed worden en kant kiezen voor de democraten, die lijken altijd zeer goed te weten waarom ze eigenlijk op Obama gaan stemmen: hervorming van het systeem, hulp voor sociaal minder sterke medemensen, het homohuwelijk, beter onderwijs/medisch systeem, zijn milieupolitiek, enz. Degenen die voor de republikeinen willen stemmen lijken totaal niet op de hoogte van waar Obama voor staat, en ze stemmen eigenlijk gewoon tégen de andere, cos he gon go and allow fags to git married, of omdat McCain ons vertrouwen verdient want hij is een war hero, of omdat hij de oorlog in Irak wil beëindigen (and that’s bad because?) of “omdat hij het socialisme wil invoeren”, en dat kàn niet goed zijn. Dat er een kapitalistisch systeem kan bestaan met de beste eigenschappen van socialisme erin verwerkt, dat kunnen die kiekens niet vatten. Socialist are the enemy. Punt. En waarom? They just are. En dat u dat durft te vragen makes you one of them. 

Maar dat er mensen zijn die tegen Obama gaan stemmen omdat hij het homohuwelijk wil invoeren, met als argument dat dàt het eind van de USA zal zijn, dat gaat mijn verstand (ook) te boven. Alsof iedereen plots happy being gay zal worden omdat het geofficialiseerd kan worden. Ze zijn er toch, je kan hen dan evengoed erkennen.

Of, zoals Schwarzie zei: hoe kan Obama a great nation lijk the States besturen met zo’n dunne beentjes? Van een non-argument gesproken. Als ze het daar nu nog niet snappen dan is het hun verdiende loon. Alleen jammer dat wij mee in de klappen zullen delen als de republikeinen aan de macht blijven. Ze helpen in sneltreinvaart het milieu om zeep, en dat gaan we overal voelen. Om van de economie nog maar te zwijgen. 

Anyway, mocht Amerika een moslimland zijn, en in dat moslimland zou gebeuren wat er in de USA al acht jaar gebeurt, ze waren daar zelf al lang binnen gevallen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: