Abstinence

Echtpaar wisselt eerste kus op huwelijk

CHICAGO – Twee Amerikaanse docenten aan een middelbare school hebben hun eigen vak, de beginselen van onthouding, zelf rigoreus in praktijk gebracht.

Zaterdag kusten ze elkaar voor het eerst, op het huwelijksaltaar. Bruid en bruidegom zijn respectievelijk 28 en 30 jaar oud.

Volgens het dagblad The Chicago Tribune had het stel elkaar niet alleen nog nooit gekust, maar waren ze ook nooit samen alleen in hetzelfde huis geweest.

Begint dat Amerikaans godsdienstfundamentalisme nu niet meer en meer op het moslimfundamentalisme te lijken? Die mogen ook niet foefelen voor ze getrouwd zijn met hun favoriete nonkel, toch?

En nog iets: hun eigen vak? DE BEGINSELEN VAN ONTHOUDING? Is dat een VAK? What the hell? Die zijn ginder toch wel van langsom zotter aan het worden, als je het mij vraagt. OK, onthouding is beter dan tienerzwangerschappen en SOA’s en whatnot, maar ze hebben daar zelfs abstinence clubs! En dat allemaal voor gawd? Ik vraag me af of ze het daar ook (niet) doen voor de 70 maagden die op hun wachten (alledgedly).

Het lijkt me zoiets typisch republikeins: lid zijn van de abstinence club enerzijds en van de NRA anderzijds. Ik heb het niet voor den Amerikaander. No soeuree!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: