Wég

Het is beslist: we gaan nog een weekje naar Korfu!

Het ging tussen Korfu, Tenerife, en ergens in Italië. Vorig jaar zijn we naar Mallorca geweest, en ook al was het niet slecht vertoeven daar, het is me toch een slagske te toeristisch. On your left hand side: de helft van de Duitse bevolking. On your left hand side: de helft van de Britse bevolking. De nachtelijke dronkemansgezangen waren voor hunzelf waarschijnlijk dolle pret, voor ons not so much. Een paar jaar geleden zijn we naar Kreta geweest, en ook al is het daar uiteraard ook al toeristisch, het eiland voelt toch veel authentieker aan dan Mallorca en, zo neem ik aan, Tenerife. De foto’s in de reisbrochure vertellen me ook zoiets: typische hotelblokken, neergepoot aan een of ander strand, zonder al te veel inspiratie, terwijl het hotel op Korfu er wel origineel uitziet en niet die grijze jaren 70-feel heeft.

I can hardly wait!

Advertenties

2 responses to “Wég

  • Lore

    Korfu, voor de ene te veel groen, voor de andere te bergachtig. Zon, zee en hitte verzekerd. Uit ervaring: voor een uitstap in de bergen is een steuntje aan te bevelen, maar de platte grond heeft al zoveel moois te bieden. Een deugdoende vakantie!

  • rendv

    Groen is mooi, bergen zijn ook mooi, en de zee is vlakbij, dus daar geen klachten van. In hartje zomer is het er te heet, maar we gaan begin september en verwachten ongeveer 25 graden. Beter dan vorig jaar, in oktober naar Mallorca en onze pullover moeten aandoen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: