Rafke II

Anderhalf jaar geleden heb ik iets geschreven over Raf de labrador. De doodbrave loebas moest weg bij zijn baasjes, en er werd redelijk snel een nieuwe thuis gevonden. TWEE UUR na de verhuis van de hond stonden de oude baasjes bij het nieuwe baasje om Raf terug mee te nemen: ze misten hem al.

Wel: de baasjes gaan scheiden en geen van beide wil of kan voor de hond zorgen.

Any takers? De hond valt onder te brengen in de categorie ‘te braaf veur duud te doen’ en zal onderhand al voldoende verlatingsangst hebben om niet meer dan een meter van uw zijde te wijken, vermoed ik.

Advertenties

3 responses to “Rafke II

 • Kris

  ikke ! alleen wij zijn overdag gaan werken en ik wil dat beestje geen hele dag alleen laten…..

 • Zita

  Mijn hart bloedt als ik zulke verhalen hoor… Hadden ze Raf anderhalf jaar geleden dan niet beter bij het nieuwe baasje gelaten?

  Ik kan ’t trouwens iedereen aanraden, “afdankertjes” in huis te nemen. Je kunt je niet voorstellen hoeveel dankbaarheid je daarvan krijgt (zelf hebben we sinds ’n dikke maand twee zusjes onder onze hoede, van ’n baasje dat ze niet meer wil)!

  @Kris: Speelkameraad zoeken? Niemand in de buurt die overdag eens kan langsgaan?

 • Lot

  Olala, triest, maar ook tempting… Ik ga er eens over praten met mijn lief en proberen te achterhalen wat onze kat daarvan zou vinden. Wij willen wel graag een hond, maar wilden het uitstellen zolang onze kat nog leeft, om haar op haar oude dag nog wat rust te gunnen… Het beest heeft net anderhalf jaar verbouwingen achter de rug en stond bij momenten op haar kop… Zo’n jonge hond is allicht geen cadeau voor haar. Hopelijk komt Raf goed terecht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: