Ja nee ja nee ja nee

Sneeuwen vriezen dooien sneeuwen vriezen dooien. Tof hoor, oh yee weather god! Begin het wel wat beu te raken om naar het werk te glijden. En vooral om te stappen op een ontdooide grond maar dan – when I least expect it – een ijzelplek te raken. Geestig.

Global warming. Neenee, global cooling. Of nee toch niet, tòch global warming (duh). Gasten, if it looks like crap, and it smélls like crap, then it probably ìs crap. Ofwel: de gletsjers zijn verdwenen. Take a hint.

GSM slecht voor het verstand. Jarenlang niet anders gehoord. Nu beweren ze dat gsms toch niet slecht zijn voor de hersenen, want ze hebben proeven gedaan op muizen (met kleine muisgsms of wa?) en daaruit bleek dat die muizen niet echt sneller hersentumoren ontwikkelden dan de gsmstralingloze muizen. Voilà, point in case proven, als het voor muizen onschadelijk is dan mag het in het laatste nieuws want dan zal het voor mensen ook wel okee zijn.

Er komt een eind aan de crisis! Neen toch niet! Jawel want China is op zijn eentje bezig aan een remonte die de hele economie gaat aanzwengelen! De beurzen doen het goed vandaag. Neen, wacht, toch niet zo goed als we gedacht hadden! Whatever, man.

Ik ga gewoon geen kranten meer lezen denk ik.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: