Serieus man, Sabam

You have gòt to be kidding me.

Dus ik koop een dure mp3 speler waarop ik sinds 1 januari kopieertax moet betalen, zet er de geëmpeedriede cd’s op uit mijn uitgebreide collectie, neem het ding mee naar het werk, en mijn baas zou het moeten gaan aangeven bij die achterlijke mongolen van Sabam en er een ‘heffing’ over betalen? Da ziede van hier.

Beste Sabam, zijn  jullie helemaal op jullie kop gestuikt en blijven botsen? Betalen voor lege cd’s, betalen voor USB sticks, betalen voor harde schijven, betalen voor mp3 spelers, betalen om op het werk naar de RADIO te mogen luisteren, betalen voor wachtmuziekjes allerhande, betalen voor van alles en nog wat, en nu nog dat ook? Vinden jullie dat zelf niet een beetje uit de hand lopen? Vooral met al die berichten van muzikanten die aangesloten zijn bij jullie prutsorganisatie en die nog geen frank gezien hebben van de rechten die ze zouden moeten ontvangen?

En by the way: als jullie niet willen dat we op het werk naar de radio luisteren, pak dan de radiomakers aan. Want die zijn maar al te blij dat er mensen zijn die tijdens de werkuren luisteren. Reclame-inkomsten, weet u wel? Veel, veel, véél geld, door bedrijven betaald aan de mensen van de radio, om iets aan te prijzen. Laat die dan Sabam rechten betalen he! In de plaats van de gewone man te straffen. Het Kijk- en Luistergeld is afgeschaft, maar laat het aan Sabam over om het weer in te voeren. En in hun eigen zak te steken, wel te verstaan.

Not cool, people, really not cool.

Advertenties

One response to “Serieus man, Sabam

  • Marc

    De sabam-maffia mag eens “van mijn bus drinken” . Die dievenbende moet nog veel geld aan de artiesten , geld dat ze in hun eigen zakken gestoken hebben . Mààr daar blijft het niet bij want die “artiesten” mogen volgens mij ook eens beginnen om hun eigen muziek te maken !!! Ik zou hier ongelooflijk véél titels én de ORIGINELE groepen kunnen opnoemen maar daar ga ik de mensen hier niet mee vervelen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: