Kraamkliniek

We zijn gisterenavond een kijkje gaan nemen in de kraamkliniek. Een paar maand geleden had ik ons ingeschreven voor een rondleiding, blijkbaar moet je daar dus zo lang op wachten. Maar gisteren was het dus zo ver, we mochten eens een kijkje gaan nemen in ‘the theatre’ waar het allemaal zal gebeuren, zo binnen een zestal weken.

Het wachten duurt lang, dat wel. We zijn er wel min of meer op voorbereid, morgen om acht uur wordt de babykamer geleverd (een gans witte), we hebben al stapels kleren en dergelijke voor de pruts, maar we missen ongetwijfeld nog heel veel dingen waar we nu gewoon nog niet aan denken. Als er zich iemand geroepen voelt om tips te geven, now is as good a time as ever! Ik zoek dingen in de zin van “heb je er al aan gedacht om…”, which I probably haven’t.

Maar de wachttijd is veranderd van een gigantisch aantal maanden en nog meer weken, een onoverzichtelijke periode waar maar geen eind aan leek te komen in een aantal weken dat bijna op één hand te tellen valt! Het wordt allemaal wel heel écht, tegenwoordig. Uitstellen mag niet meer, als er nog iets moet gebeuren moet het nu, nu, nú! Binnenkort wordt mijn madam te huge om nog rond te lopen, en dan moeten we natuurlijk niet te veel last minute commiskes meer gaan doen.

Spannend!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: