Indoen

Wat moet men daar nu op zeggen:

En ook:

Teka is verheugd haar gebruikers deze nieuwe webpagina te introduceren. Zij volbrengt hiermee één van haar meest uitdagende projecten: de klanten te voorzien van informatie, service en alle andere mogelijke gewenste adviezen.

In het kader van Teka´s compromis met de nieuwe technologie; voegt de nieuwe webpagine nieuwe onderdelen en mogelijkheden toe, heeft het een verbeterde lay-out en een technische opbouw die zorgt grote gebruiksvriendelijkheid.

Gebruiksgemak is de sleutel van Teka´s aanwezigheid op het web. Vanwege haar visuele vormgeving kunnen gebruikers door de site manouvreren en hebben ze makkelijk toegang tot de juiste informatie.

Van de nieuwe eigenschappen kunnen we de krachtige zoekmachine uitlichten of bv. onze handige downloads. Echter de online catalogus is onze specialiteit. Zij kan worden gedefineerd als het hart van ons web.

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid kan elk gevraagd document worden verkregen, zij voorziet alle nodige informatie (eigenschappen, technische specificaties, technische tekeningen, downloads…) en aanvullende informatie als aanbevolen accessoires of vergelijkbare producten.

Zoals de heer José Ramón Infanzón (General Manager Teka) het omschrijft: ¨Deze webpagina is niet alleen een communicatie middel maar een compromis met de technologische innovatie en algehele kwaliteit: ze weerspiegeld de constante vooruitgang van ons bedrijf¨

De behoeftes van onze gebruikeres zijn de spil geweest in dit nieuwe project dat is geboren met het idee om een internationale webpagina te zijn in voortdurende ontwikkeling en standaard up-to-date.

Lang leve free online translations!


Plaats een reactie